Wij vertalen jouw boodschap naar virtueel beeld

Tegenwoordig spreken we van een nieuwe generatie klanten, een generatie die online leeft, kijkt en koopt. Wil jij met de tijd meegaan en impact maken onder je doelgroep?

#brandside

Uw eigen online specialisten

Uw eigen online specialisten voor een vast, laag maandbedrag.

Meer leads en verkoop

Aantoonbaar meer leads en aankopen. Onze werkwijze is bewezen succesvol.

Persoonlijk contact

Dat betekent, wij hebben elke week met u over wat wij kunnen doen om meer zichtbaar te zijn dan een ander!

Dit is BRANDSIDE

Voor u als ondernemer kan het knap lastig zijn om op social-media zichtbaar te worden én te blijven. Uw doelgroep informeren en verrassen met creatieve content.

Wij kunnen u daar volledig in ontzorgen. Met een doordacht plan en uitgekiende strategie kunnen wij u het gehele jaar voorzien van de juiste content. Ons doel: nog meer volgers initiëren en uw naamsbekendheid én omzet te laten groeien!
Online videomarketing wordt steeds populairder en is het meest geschikte medium om je boodschap over te brengen.

Meer lezenWij kunnen ook op frequente basis foto’s en video’s voor u verzorgen. Met een vast bedrag per maand kunnen wij u het gehele jaar voorzien van relevante foto- en videocontent voor uw social-mediakanalen en website. We kunnen u zelfs helpen met uw content strategie: zo worden uw foto’s en video’s bij de juiste doelgroep getoond!
Tegenwoordig spreken we van een nieuwe generatie klanten, een generatie die online leeft, kijkt en koopt.

Wil jij met de tijd meegaan en impact maken onder je doelgroep? Wil jij aantoonbaar meer leads en aankopen? Onze werkwijze is bewezen succesvol en zal uw meer waardevolle leads en aankopen opleveren!

Social Media Management

Meer volgers op social-media, maar ook: meer interactie met uw volgers en zo subtiel uw omzet verhogen. Wij zorgen met een doordacht plan en uitgekiende strategie dat het zakelijk belang van uw social-mediakanalen flink zal toenemen.

Content Creatie

Eigen fotografie en videografie? We can do it! Dit produceren wij met diverse innovatieve filmtechnieken en een zeer professionele uitrusting. Kijk voor meer hier beneden! Mogen wij binnenkort bij u het verschil maken?

Social Brand Strategie

Jouw online kanalen laten groeien is ons doel! En dit doen wij met een op de punt uitgewerkte strategie. Jouw eigen marketingspecialist zal dit samen met jou creëren.

Advertentiebeheer

Om een groter bereik te genereren werken wij met advertenties. Deze advertenties zijn gericht op de vraag van jou potentiële klant, hiermee kunnen wij sales maken maar ook nieuwe volgers creëren! Ben je al nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Geen kleine letters. Hier zitten geen enkele kosten aan verbonden.

1

Stap 1

Wil jij online nieuwe klanten aantrekken, maar dit lukt nog niet op de manier hoe jij nu werkt? Wij kijken samen met jou naar een oplossing om jouw social media winstgevend te maken! Dit doen wij geheel kosteloos.

2

Stap 2

Als wij samen naar jouw social media kanalen hebben gekeken stellen wij een social media plan op. In dit social media plan verwerken wij onze ideeën. Spreekt jou dit aan? Dan gaan wij dit samen doorvoeren! Dit zijn plannen voor content (foto en video), maar ook verschillende marketingstrategieën!

3

Stap 3

Doormiddel van de juiste strategie en content / advertenties trekken wij nieuwe leads aan voor jouw onderneming, de klanten stromen binnen! Lijkt jou dit interessant? Plan jouw gratis analyse gesprek snel in!

Waar wacht je nog op?
Morgen een nieuwe strategie voor €0,-

Online videomarketing wordt steeds populairder en is het meest geschikte medium om je boodschap over te brengen.

    Floris Popma

    Met op maat gemaakte content en advertenties trekken wij nieuwe leads aan voor jouw onderneming. Kom met ons in contact en ontdek onze mogelijkheden!

    Wat klanten van BRANDSIDE vinden